MASURI DE PREVENTIA IMPOTRIVIA NOULUI COVID-19

Inainte de fiecare sejur nou toate spatiile de cazare sunt curatate profesional si cu mare atentie cu solutii dezinfectante biocide, acreditate de Ministerul Sanatatii, cu HYGIENIO. Acest aparat curata si dezinfecteaza termic suprafetele foarte greu accesibile, pe baza de abur si dezinfectant. Eficacitate pe coronavirus in 3 minute. Va asteptam cu drag in siguranta maxima si actionam responsabil pentru siguranta oaspetilor.

Noi, echipa Ramada Hotel & Suites by Wyndham Bucharest North, credem in magia calatoriilor fie ele in interes de afaceri sau de placere. Cu noul coronavirus (COVID-19), declarat acum o pandemie globala, ne gandim responsabil atat la toti oaspetii care ne trec pragul cat si la angajatii nostri. In acest sens, am dori sa impartasim actiunile pe care le luam pentru a va ajuta sa luati decizii in cunostinta de cauza despre propriile planuri de calatorie.

Se ofera posibilitatea de pre check in, astfel incat oaspetii care opteaza pentru aceste solutii vor petrece un timp foarte scurt la receptie
La sosirea in hotel tuturor oaspetilor le va fi monitorizata temperatura corporala. In cazul unei valori anormale, persoana respectiva va fi condusa intr-o camera de izolare, cu respectarea tuturor masurilor de siguranta, si vor fi anuntate autoritatile medicale. Tot acest proces va fi desfasurat cu maxima discretie si in conformitate cu toate normele GDPR.
Curatenia camerelor se va efectua cu aparatul HYGIENIO – sistem cu abur si dezinfectant pentru curatarea si dezinfectia inalta a suprafetelor. Curatenia in camera pe tot parcursul sejurului va fi efectuata numai la cererea oaspetilor. Intre 2 sederi, o camera va ramane libera cel putin 3 zile.

EFICACITATE PE CORONAVIRUS IN 3 MIN

HYGIENIO – Sistem cu abur si dezinfectant pentru curatarea si dezinfectia inalta a suprafetelor

Aparat pentru curatareasi dezinfectareachimicasi termicaa suprafetelor foarte greu accesibile, pe baza de abur si dezinfectant.

Sistem Interactiv pentru detectarea temperaturii

Solutii de curatare profesionale de cea mai inalta calitate si eficienta

Masuri F&B

In departamentul F&B au fost aplicate o serie de masuri suplimentare in materie de prevenire si gestiune a urgentei epidemiologice cu COVID-19.

Mic dejun

Micul dejun va fi servit in camera, in caserole de unica folosinta.

Pranz si cina

Exista posibilitatea servirii mesei de pranz si cina in camera, in caserole de unica folosinta.

Express check out

Se ofera posibilitatea de express check out, astfel incat oaspetii care opteaza pentru aceste solutii vor petrece un timp foarte scurt la receptie.

Evitarea platilor cash

Recomandam evitarea platilor cash. Se ofera posibilitatea de a plati cu carte de credit sau in avans prin transfer bancar.

Pauza intre sederi

Intre 2 sederi, o camera va ramane libera cel putin 3 zile.